Skip to main content
Onze Buurt Finale

Onze Buurt wordt elk jaar georganiseerd door de woningcorporaties die verenigd zijn in Ons Limburg, samen met het Oranje Fonds en Provincie Limburg. Ze willen daarmee de burgerparticipatie in dorpen en wijken stimuleren.

Meer weten:

Onze Buurt

Wijken
Terug naar overzicht Zes finalisten bekend

Onze Buurt Finale 2020

Verbinding van jong en oud, van nieuwkomers en autochtonen, van “doeners” en “afwachters” en de ene wijk met de andere: in de finale van Onze Buurt 2020 staat samenkomst centraal.

De jury van Onze Buurt heeft 79 inzendingen beoordeeld op sociale gehalte, duurzaamheid en burgerzin. Zes projecten sprongen eruit en zijn door naar de finale. Zij mogen zich 12 november presenteren. Daarna is het woord aan de jury. Die maakt 23 november de winnaar (s) bekend. Een van de finalisten is.....

Stadswerkplaats Heerlen

De basis van de Stadswerkplaats ligt in het ambacht. De bezoeker bepaalt zelf de inhoud van zijn traject. De Stadswerkplaats staat voor sociale cohesie, eenzaamheidsbestrijding, vergroten van de zelfredzaamheid, armoedebestrijding, duurzaamheid, vakmanschap en in bredere zin het verspreiden van het ambacht door middel van het geven van specifieke workshops.


andere items binnen dit thema