Skip to main content

Kirsten Paulus bespreekt het eerste seizoen WZL - de serie met de coaches Joep Kleinen (Dorpsraad Rimburg) en Joseph Majoie (Huis voor de Sport Limburg). Hoe kijken zij terug op de serie? Het Kernoverleg Vilt kreeg dankzij WZL veel inspiratie. Hoe nu verder? De werving van vrijwilligers bij zwemvereniging Watervrienden Mijnstreek in Hoensbroek is een succes. Maar is de toekomst van de club nu veilig gesteld? Ook in deze aflevering opnieuw een paar voorbeelden van goed draaiende verenigingen.

Hele aflevering kijken
kijk hier
De serie
Terug naar overzicht En de vraag: hoe nu verder?

Terugblik op eerste seizoen

8 Weken lang heeft Limburg kennis kunnen maken met Limburgers die zich inzetten om deze Provincie mooier te maken. Inspirerende mensen.
WZL stak ook een helpende hand uit bij clubs waar het niet goed ging. Hoe ging dat?

Kirsten Paulus bespreekt de afgelopen afleveringen met de 2 coaches die WZL voor de om hulp vragende clubs inschakelden. Joep Kleinen van de Dorpsraad Vilt is ervan overtuigd dat Vilt weer een bruisend dorp kan worden. Maar hoe? Joseph Majoie van het Huis voor de Sport Limburg ziet nieuw elan bij de Watervrienden Mijnstreek in Hoensbroek. Toch is er voor beide coaches nog werk aan de winkel.


andere items van de serie