Skip to main content

De Watervrienden Mijnstreek hadden een plan de campagne. Meerdere zondagen zijn er werving dagen gehouden om te kijken of er onder de leden potentiele vrijwilligers zijn. Er is veel werk om te verdelen. Zijn er inmiddels meer handen aan het bad? 

Wil je meer weten over deze zwemvereniging? 

Watervrienden Mijnstreek

Meer weten over de cursus "Meer Vrijwilligers voor de Club"?

Huis voor de Sport Limburg 

Hele aflevering kijken
Kijk hier
De serie
Terug naar overzicht Was de werving een succes?

Watervrienden kijken terug op campagne

"Honderd procent succes" had coach Joseph Majoie verzekerd. Zolang de Watervrienden zich maar aan de voorwaarden van de cursus "Meer Vrijwilligers voor de Club" zouden houden. De grote vraag natuurlijk: Is het gelukt?

In de vorige aflevering konden we zien dat de Watervrienden een werving dag hadden georganiseerd. Van te voren waren de leden van de zwemvereniging gescreend en benaderd of ze bereid waren om naar de werving dag in zwembad Otterveurdt in Hoensbroek te komen. De aanpak was in de lijn van wat coach Joseph Majoie van het Huis voor de Sport Limburg de Watervrienden had voorgelegd.

De Watervrienden hadden daarna niet stilgezeten en hadden nog een paar werving dagen gepland. Maar hebben ze genoeg nieuwe vrijwilligers? En hoe zit het met de "oogst"? Kunnen nu alle taken bij de zwemvereniging beter worden verdeeld?


andere items van de serie