juni 27, 2022

Over ons

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

WijZijnLimburg

Over het leven van Limburgers, vóór het leven van Limburgers

Mensen elkaar laten ontmoeten en inspireren met als doel een gelukkiger en gezonder Limburg. Dat is de gedachte achter WijZijnLimburg. Een initiatief van de gelijknamige stichting.

De afgelopen jaren waren op de website van De Vereniging Limburg talloze maatschappelijke initiatieven uit de provincie te vinden en te bekijken. Een beweging waarin meetellen en meedoen in de samenleving centraal staan. Het initiatief gaat nu een nieuwe fase in waarin de provincie het stokje overdraagt aan de Stichting WijZijnLimburg. Het doel van deze stichting is het bevorderen van de sociale cohesie in Limburg. Dit nieuwe platform draagt hieraan bij door te inspireren met aansprekende verhalen van Limburgers, projecten te laten zien en te helpen bij vragen.

#WijZijnLimburg: de serie

Jij bent het, ik ben het, jouw buren zijn het, en die van mij ook. Limburg dat zijn wij. Met name verenigingen en kleine initiatieven maken Limburg mooi. De sportclubs, de muziekclubs, de buurtvereniging of carnavalsclubs. En juist die hebben het lastig. En met het nu heersende coronavirus zelfs nog lastiger. In #WijZijnLimburg: de serie zoeken we ze op. Waar gaat het goed? Waar is corona een zorg? Kan corona ook min of meer een zegen zijn? WijZijnLimburg: de serie laat het zien én we gaan helpen!

Wij zijn Limburg
Doe mee

 


#Wij Zijn Limburg
Spoorplein 28
6411 NZ  Heerlen
KvK: 72333707
info@wijzijnlimburg.com

Album