augustus 10, 2022

Subsidies voor ideeën om het Zuid-Limburgse landschap te verbeteren

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In Zuid-Limburg zijn de afgelopen jaren veel prachtige projecten ontstaan dankzij subsidies van LEADER Zuid-Limburg.

Van een natuur- en recreatiepark tot een coöperatieve winkel. En van een blindentuin en boomgaarden tot een informatiecentrum bij een vuursteenmijn. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.

Nu is LEADER Zuid-Limburg op zoek naar nieuwe projecten voor 2021 en 2022. Iedereen kan ideeën indienen: inwoners, ondernemers, dorpsraden, verenigingen en organisaties. Het gaat om plannen die bijdragen aan de ontwikkeling van het landschap, de leefbaarheid, economie en duurzaamheid.

Heb jij een idee om het Zuid-Limburgse landschap te verbeteren, laat dit dan weten via www.leaderzuidlimburg.nl/idee

De Lokale Actiegroep (LAG) bekijkt samen met jou of je idee kans op succes heeft. Als dat zo is, helpt de LAG om het idee om te zetten in een subsidieaanvraag waarmee je jouw plan kunt uitvoeren. Ook krijg je bij iedere stap begeleiding van de LAG.

In de video zie je projecten die zijn ondersteund met een LEADER-subsidie.

De komende tijd delen wij meer video's over LEADER-projecten, dus houd onze website en Facebookpagina in de gaten.

Wat is LEADER?
LEADER is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling. Met als doel de leefbaarheid en economie op het platteland ontwikkelen en versterken. Behalve de Europese Unie stellen ook de zestien Zuid-Limburgse gemeenten en wij als Provincie Limburg geld beschikbaar. LEADER Zuid-Limburg is gericht op het Zuid-Limburgse platteland, plus de groene buitengebieden van Maastricht, Parkstad en de Westelijke Mijnstreek.

Meer informatie
Ga naar www.leaderzuidlimburg.nl voor meer informatie.

Eventuele vragen kun je stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 


#Wij Zijn Limburg
Spoorplein 28
6411 NZ  Heerlen
KvK: 72333707
info@wijzijnlimburg.com

Album