augustus 10, 2022

Uitnodiging Webinar Verduurzamen van je club

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Uitnodiging Webinar Verduurzamen van je club.

Verduurzamen en samen de wereld beter maken is een missie die Rabobank heeft voor de komende jaren. Ook het verduurzamen van clubs in Limburg hoort daarbij.


Clubs verduurzamen
Duurzaam zijn is allang geen vrijblijvendheid meer. Door bijvoorbeeld ledverlichting te hangen, recyclebare producten te gebruiken of schone energie op te wekken levert iedereen een bijdrage aan een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen.
Met Rabo ClubSupport bieden we vanaf dit jaar meer dan enkel een campagne om geld in te zamelen voor je club. In dit webinar nemen we je mee in alles rond het verduurzamen van clubs.  

Programma
In een programma van een uur krijg je inzicht in de mogelijkheden om te verduurzamen. Jhon Ramaekers, manager Duurzaam Wonen, vertelt waarom verduurzamen zo belangrijk is en je ziet voorbeelden van clubs die hier al stappen in hebben gezet. Zo krijgen we een kijkje bij Schutterij Ool uit Herten en vertelt Piet ten Haaf van binnensportaccommodatie De Schans uit Beesel hoe zij dit hebben aangepakt. Een duurzame accomodatie levert tenslotte geld op voor de club.
Maar ook zonder eigen accommodatie kun je met eenvoudige maatregelen aanzienlijke besparingen realiseren.
Kortom: veel tips en tricks in één uur.

Inschrijven
Via deze link kun je tot donderdag 22 april 12.00 uur inschrijven.
Voorafgaand aan het webinar ontvang je een link om naar het webinar te kijken.

Kansen voor alle clubs
Sportclubs kunnen al gebruik maken van een gratis voucher om een energiescan te laten maken. Ook voor clubs in de cultuursector worden opties aangeboden. Wil jij inzicht in de mogelijkheden voor jouw club? Schijf dan in.

Heel graag tot donderdag 22 april.

Hartelijke groet,
Team Rabo ClubSupport