juni 18, 2021

Vilt gaat aan de slag

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoe gaat de toekomst eruit zien?

Vilt neemt initiatief om leefbaarheid op gang te brengen

In de afgelopen afleveringen heeft het Kernoverleg Vilt laten zien waar de pijnpunten liggen. Er is gekeken bij anderen en er is aan de hand van een rollenspel inzicht gekregen in de verhoudingen in het dorp. Maar waar staan we nu?
Er is vooruitgang geboekt, maar de komende maanden moeten uitwijzen of het gaat werken. Gaat de jeugd meedoen? Wie wordt de nieuwe kartrekker? het Kernoverleg Krijgt gemeenschapshuis Cascade de gewenste centrale functie in het dorp? Hoe zit het met de samenwerking tussen het Kernoverleg en het bestuur van Cascade?

Wel komt alvast een deel van het dorp in actie. In aflevering 4 wordt een voorlopige jeu de boules baan aangelegd. En bovendien wordt er een doorgang gemaakt naar de nog aan te leggen natuurspeelplaats. Positieve beelden die aantonen dat het Kernoverleg het initiatief wil nemen. Maar is dit voldoende voor de toekomst? In de tussentijd heeft het Kernoverleg aan Myrthe Martens een jong, daadkrachtig bestuurslid verloren. Voormalig kartrekker John Creusen heeft aangekondigd niet terug te keren.

We blijven de ontwikkelingen in Vilt voor u volgen.

 

Inwoners van Vilt gaan aan de slag met een nieuwe jeu de boules baan. Bovendien maken ze een doorgang naar de toekomstige natuurspeelplaats. Zo wordt bovendien het gemeenschapshuis Cascade beter bereikbaar. Een eerste stap naar meer leefbaarheid in het dorp?

Wil je meer weten hoe je je eigen leefomgeving kunt verbeteren?

Vereniging Kleine Kernen Limburg

Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij Limburg

Burgerkracht Limburg

 


#Wij Zijn Limburg
Spoorplein 28
6411 NZ  Heerlen
KvK: 72333707
info@wijzijnlimburg.com

Album