juli 28, 2021

Zwemvereniging Watervrienden Mijnstreek de werving dag

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het is vijf voor twaalf

Wordt Werving dag succes voor Watervrienden?

Met de cursus "Meer vrijwilligers voor de Club" wil het Huis voor de Sport Limburg de problemen bij de Watervrienden Mijnstreek aanpakken. Volgens coach Joseph Majoie is succes 100 procent verzekerd als de Watervrienden zich houden aan de opzet en uitwerking van de cursus......

In de vorige aflevering konden we zien dat de Watervrienden een plan de campagne hadden gemaakt. Coach Joseph Majoie van het Huis voor de Sport Limburg was positief. Maar nu de uitwerking nog! Joseph Majoie heeft zijn werk gedaan en de zwemvereniging staat er nu alleen voor.

De Watervrienden zijn vol vertrouwen over hun plan de campagne. De dag van de waarheid is aangebroken. De werving dag in zwembad Otterveurdt moet nieuwe vrijwilligers opleveren. Leden die bereid zijn om wat voor de vereniging te gaan doen.

Gaat het de Watervrienden lukken om nieuwe vrijwilligers te werven!?

Werving van vrijwilligers onder de leden van de Watervrienden Mijnstreek is begonnen. Jona Verbraak is al als klein kind lid geworden van de zwemvereniging. Later heeft ze zich ingezet als vrijwilliger en is ze opgeleid tot zweminstructeur.Wil je meer weten over deze zwemvereniging?

Watervrienden Mijnstreek

Meer weten over de cursus "Meer Vrijwilligers voor de Club"?

Huis voor de Sport Limburg