mei 16, 2022

Onze Buurt 2020: Kinder Kunst Museum Parkstad

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zes finalisten bekend

Onze Buurt Finale 2020

Verbinding van jong en oud, van nieuwkomers en autochtonen, van “doeners” en “afwachters” en de ene wijk met de andere: in de finale van Onze Buurt 2020 staat samenkomst centraal.

De jury van Onze Buurt heeft 79 inzendingen beoordeeld op sociale gehalte, duurzaamheid en burgerzin. Zes projecten sprongen eruit en zijn door naar de finale. Zij mogen zich 12 november presenteren. Daarna is het woord aan de jury. Die maakt 23 november de winnaar (s) bekend. Een van de finalisten is.....

Rondreizend Kinder Kunst Museum Parkstad

De kinderen en de kunstenaars rijden met een grote wagen door een wijk en zetten tenten eromheen op. Samen met jonge Limburgse kunstenaars gaan de kinderen dan aan de slag. Rondreizend Kinder Kunst Museum Parkstad laat kinderen hun eigen creaties tonen in een expositie die door de wijken in Parkstad trekt. Kinderen raken verbonden met kunst, elkaar en hun omgeving.

Onze Buurt wordt elk jaar georganiseerd door de woningcorporaties die verenigd zijn in Ons Limburg, samen met het Oranje Fonds en Provincie Limburg. Ze willen daarmee de burgerparticipatie in dorpen en wijken stimuleren.

Meer weten:
Onze Buurt

 


#Wij Zijn Limburg
Spoorplein 28
6411 NZ  Heerlen
KvK: 72333707
info@wijzijnlimburg.com

Album