mei 16, 2022

Onze Buurt 2020: Aw Sjoal

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zes finalisten bekend

Finalisten Onze Buurt 2020 bekend

Verbinding van jong en oud, van nieuwkomers en autochtonen, van “doeners” en “afwachters” en de ene wijk met de andere: in de finale van Onze Buurt 2020 staat samenkomst centraal.

De jury van Onze Buurt heeft 79 inzendingen beoordeeld op sociale gehalte, duurzaamheid en burgerzin. Zes projecten sprongen eruit en zijn door naar de finale. Zij mogen zich 12 november presenteren. Daarna is het woord aan de jury. Die maakt 23 november de winnaar (s) bekend.

Aw Sjoal Itteren

Verbouwing Aw Sjoal Itteren moet leiden tot uitbreiding van actieve en gezellige kook- en eetbijeenkomsten voor de kwetsbaren in het dorp. De vrijwilligers van Aw Sjaol in Itteren zijn al druk aan het verbouwen in de voormalige basisschool. Waar vroeger toiletten stonden, moet een nieuwe keuken komen. Als de Corona crisis voorbij is, kunnen de ouderen van het Maasdorp weer gezellig samen eten.

Onze Buurt wordt elk jaar georganiseerd door de woningcorporaties die verenigd zijn in Ons Limburg, samen met het Oranje Fonds en Provincie Limburg. Ze willen daarmee de burgerparticipatie in dorpen en wijken stimuleren.

Meer weten:
Onze Buurt

 


#Wij Zijn Limburg
Spoorplein 28
6411 NZ  Heerlen
KvK: 72333707
info@wijzijnlimburg.com

Album