mei 16, 2022

Onze Buurt 2020: Zomer Doe Boek Blerick

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jury selecteert zes projecten

Finalisten Onze Buurt 2020 bekend

Verbinding van jong en oud, van nieuwkomers en autochtonen, van “doeners” en “afwachters” en de ene wijk met de andere: in de finale van Onze Buurt 2020 staat samenkomst centraal.

De jury van Onze Buurt heeft 79 inzendingen beoordeeld op sociale gehalte, duurzaamheid en burgerzin. Zes projecten sprongen eruit en zijn door naar de finale. Zij mogen zich 12 november presenteren. Daarna is het woord aan de jury. Die maakt 23 november de winnaar (s) bekend.

Verschillende organisaties in Blerick voorzagen een lange, saaie zomer, toen duidelijk werd dat allerlei activiteiten voor de jeugd geen doorgang konden vinden door Corona. Jeugdwerk en buurtplatform bedachten dat de spelletjes ook in kleine -veilige- groepjes mogelijk waren en maakten een Zomer Doe Boek. Het bleek zo leuk, volgend jaar moet er weer een komen. Daarom doet Blerick mee aan Onze Buurt en zijn ze een van de finalisten...

Onze Buurt wordt elk jaar georganiseerd door de woningcorporaties die verenigd zijn in Ons Limburg, samen met het Oranje Fonds en Provincie Limburg. Ze willen daarmee de burgerparticipatie in dorpen en wijken stimuleren.

Meer weten:
Onze Buurt

 


#Wij Zijn Limburg
Spoorplein 28
6411 NZ  Heerlen
KvK: 72333707
info@wijzijnlimburg.com

Album