augustus 10, 2022

Vijftien jaar en ondernemer

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vijftien jaar is Michelle, en ze hoort sinds kort bij de succesverhalen uit Sevenum met haar eigen webshop voor ski-kleding. Michelle is een van de 266 jonge ondernemers die Limburg kent, vier keer zoveel dan in 2014. Toch blijft Limburg nog achter bij andere provincies in Nederland als het om jonge starters gaat.


Met 22 jonge starters per 10.000 inwoners noteert Limburg het laagste aantal in Nederland. In Brabant zijn er dat bijvoorbeeld 32, in Flevoland 47. Wel is de stijging in Limburg groter dan in andere provincies. Michelle Kersten droeg met haar webshop 'isnowpro' bij aan die trend.


Influencers

"Ik hou heel erg van skiën. En ik bedacht dat ik een eigen kledinglijn zou willen. En toen ben ik hier bij uitgekomen", zo vertelt Michelle. Ze heeft het nu iets minder druk, zowel door het weer als door de corona-tijd. In de zomer heb ik niet zo heel veel te doen, dan ben ik vooral bezig met nieuwe ideeën, wat ik moet posten op Instagram. En nieuwe producten ontwikkelen natuurlijk. In de winter heb ik het heel druk met bestellingen."

"Ik heb wel veel voordeel van het feit dat ik zo jong ben', zo vertelt de jongedame uit Sevenum. "Ze helpen je liever. Influencers dragen mijn truien bijvoorbeeld, die willen me graag helpen."

 


#Wij Zijn Limburg
Spoorplein 28
6411 NZ  Heerlen
KvK: 72333707
info@wijzijnlimburg.com

Album